Social Media

De komst van social media veranderde de communicatie tussen jou en de klant drastisch. Van producteconomie naar aandachtseconomie. De klant bepaalt welke informatie hij wilt ontvangen en van wie en wanneer hij dat wilt. Dat vraagt om een andere manier van communicatie. Hoe zorg je ervoor dat je alle digitale communicatiemogelijkheden zo goed mogelijk inzet om met jouw klanten in gesprek te komen en ze van dienst te zijn? Gouddraad Consultancy kan je daarin adviseren. Door een breed pallet aan specialismen zoals analyse, strategisch inzicht, creativiteit en als dieptespecialisaties social media en zoekmachinemarketing, maken wij een succes van jouw online marketing.

In de huid van je klant

Uiteindelijk is social media een business tool die moet bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Deze doelstellingen zijn daarom altijd ons vertrekpunt. Van hieruit kruipen we in de huid van jouw doelgroep. Hoe denken ze, wat willen ze en hoe verdelen zij hun aandacht? Deze scherpe inzichten vertalen we naar een onderscheidende propositie, relevante communicatie en een optimaal bedrijfsproces.

Nauwe samenwerking

Doordat we bij Gouddraad Consultancy nauw samenwerken met elke opdrachtgever, kennen wij jouw wensen en je visie en weten we hoe we voor jou moeten communiceren. Het belang van goede en effectieve communicatie moet niet worden onderschat. De wijze waarop je bedrijf of organisatie communiceert met (potentiƫle) klanten/leden, medewerkers, partners en overige stakeholders is bepalend voor je succes. We besteden aandacht aan je doelgroep, de opbouw en leesbaarheid van teksten, de uitstraling die je nastreeft en alle andere aspecten waarmee we op een transparante manier het maximale uit jouw online marketing kunnen halen.

Wij kunnen onder andere:
– Nieuwe klanten/leden werven;
– Een sterk werkgeversmerk creĆ«ren;- Creatieve oplossingen bedenken en advies geven;- Nieuwe klantgroepen of markten aantrekken;

– Doelstellingen toetsen op realiseerbaarheid;

– De loyaliteit van je bestaande klanten/leden vergroten.

We maken graag kennis met je. Drink je de koffie zwart?

Plan een afspraak in!