Websites

Heb je al een website? En is die website wel strategisch doordracht, foutloos, uniek, mobiel en zoekmachine-geoptimaliseerd, of heb je geen idee waar we het nu over hebben? Bij Gouddraad Consultancy werken ervaren online strategen, programmeurs, creatieve designers en (web) copywriters met kennis van de nieuwste technieken en populaire toepassingen. Gezamenlijk zorgen wij er voor dat je doelgroep in beweging komt. Onze websites worden gemaakt op basis van unieke ontwerpen, maatwerk functionaliteiten, doordachte marketing strategieën, goede vindbaarheid (SEO) en zelf- beheerbaarheid voor jou als klant.

Volledig responsive/mobiel

Tegenwoordig wordt internet voor een groot deel actief gebruikt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Uiteraard wil je ook dat je website hierop 100% volledig werkt. Het ontwerp van een mobiele website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van functionaliteiten.

Meer weten over mobiele websites? Klik dan hier!

Compleet pakketje

Je krijgt van ons een complete, professionele website. Wij regelen het hele traject van begin tot eind: domeinnaam, web hosting, e-mail, een fijn beheersysteem, volledige support, zoekmachineoptimalisatie, een contactformulier, een bestelformulier, een offerteformulier en een Google Maps-kaart met jouw bedrijfslocatie. Natuurlijk linken we je social media kanalen aan je website. Uiteraard heb je zelf de grootste inbreng over dit alles, maar wij denken graag mee en delen onze ervaringen.

Voordelen van een website bij Gouddraad Consultancy:

– Mooie, unieke designs op maat;

– Bezoekersstatistieken om mee in te spelen op de markt;

– Technisch optimaal presteren;

– Goed vindbaar op het internet en technisch geoptimaliseerd voor Google;

– Logische indeling van de website;

– Je website aangemeld bij zoekmachines;

– Gebruiksvriendelijk voor bedrijven én particulieren;

– Volledig responsive/mobiel voor smartphones, tablets en desktops.

We maken graag kennis met je. Drink je de koffie zwart?

Plan een afspraak in!